Om Malmö Flyttjänst

Malmö Flyttjänst är ett flexibelt flyttföretag. Vi åtar oss alla möjliga typer av städuppdrag i Malmö med omnejd - allt från mindre städningar till omfattande flyttstädningar och allt däremellan. Det går lika bra för företag som för privatpersoner att anlita oss för städning, vi anpassar alltid städningen efter dina specifika behov och önskemål. Vi som arbetar på Malmö Flyttjänst är ett sammansvetsat, engagerat team vars primära mål är nöjda kunder.

Vi vill att du ska få mer tid för de saker som är viktiga för dig - oavsett vad det är. Varje individ är unik och så även varje livssituation. Vi ställer inga onödiga frågor och träder alltid in med största respekt och ödmjukhet i ditt hem eller på din arbetsplats. Vi förstår vikten av personlig integritet såväl som materiella och emotionella värden.

Malmö Flyttjänst är ett flyttföretag som vill ge dig sinnesro och mer tid för avkoppling genom att hjälpa dig med städningen av ditt hem, din arbetsplats och andra tänkbara ytor som du rör dig på.