Service & kvalitet


Din allt-i-allo

Det finns en del tjänster som vi erbjuder som inte har så mycket med städning att göra – vi är så mycket mer än en städfirma! Vi har för ambition att vara din allt-i-allo, den du vänder dig till när du behöver hjälp med hushållsrelaterade saker.

Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel är ett brett begrepp och vad som ingår varierar lite från uppfattning till uppfattning. Vi på KS Städ & Fönsterputsning bryr oss inte så mycket om specifika gränsdragningar utan vill vara behjälpliga där vi kan, när du behöver det.

Vi kan fixa småjobb av många olika slag, som snöröjning, lampbyte, montering av möbler och installation av vitvaror, vi kan forsla bort skräp och laga trasiga saker och vi kan måla och spackla när du känner för en make-over. Vi är din Händige Harry!

Flytt- och storstädning

Som städfirma hjälper vi såklart mer än gärna till när du behöver hjälp med seriös städning, den typen som innebär så mycket mer än rutinstädningen. Någon gång per år, ibland flera gånger, är det bra att ge sitt hem en rejäl storstädning, tömma ut alla skåp och lådor, dra fram spisen och badkaret och skura och skrubba i varje vrå. Känslan efteråt är oslagbar!

När du ska flytta behöver du också genomföra en seriös städning, en som kommer med instruktioner och krav. Sällan har man ork och lust att göra dessa typer av städningar själv och då kommer vi på KS Städ & Fönsterputs glatt till undsättning.

Varmt välkommen!

Fönsterputsning och strykning av tvätt. Hör gärna av dig till oss för att diskutera dina behov och med vad vi kan hjälpa till.

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Kontakta oss i dag för mer information

  • 040-617 00 71
  • Almviksvägen 41/14, 218 45 Vintrie

KS Städ & Fönsterputs - Städfirman i Malmö som gör det lilla extra

© 2017 Städfirmamalmö.net. Alla rättigheter förbehållna.