Om oss


En engagerad städfirma

Kompetens och engagemang

KS Städ & Fönsterputs är en städfirma med lika delar kompetens och engagemang. Vi är ett ganska stort team, sammansvetsat och med samma entusiasm för jobbet. Inom städfirman sker hela tiden uppdaterande utbildningar och rutinkontroller för att vi alltid ska hålla samma jämna, höga kvalitet.

Vi är en städfirma med engagemang, en som bryr sig om kundernas väl och ve, och det lyser igenom i de resultat vi levererar.

Trygghet

När du beställer städtjänster, eller andra tjänster, av oss så är det viktigt att du upplever att du har kontakt med en städfirma som du känner dig trygg med. Vi brukar tilldela varje kund en specifik städare/ett specifikt städteam som alltid kommer och städar hos dig på de tider vi kommit överens om. I de sällsynta fall som vi måste skicka en vikarie så är vi noggranna med att informera dig om detta i förväg så att du är okej med bytet. Detta är ett sätt för oss att säkra din trygghet.

Kvalitet

Kvalitet är viktigt i alla delar av livet, inte minst när man betalar för städtjänster o.dyl. Vi erbjuder kvalitetsgaranti och genomför själva regelbundna kvalitetskontroller. Det är vår höga kvalitet som gett oss vårt goda rykte.

En investering i dyrbar tid

När du bestämt dig för att anlita en städfirma och kontaktar oss så ser vi det som att du valt att investera i tid. Den tid som vi använder till att städa hos dig är tid som du vinner och kan använda till roligare/viktigare saker. Det är en av dina smartaste investeringar!

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Kontakta oss i dag för mer information

  • 040-617 00 71
  • Almviksvägen 41/14, 218 45 Vintrie

KS Städ & Fönsterputs - Städfirman i Malmö som gör det lilla extra

© 2017 Städfirmamalmö.net. Alla rättigheter förbehållna.